Citroën 2cv6 Special

Bouwjaar: mei 1982

Kilometerstand: 114675

Kleur: Rouge de Castille

Deze Deux Chevaux heeft een mooie warme rode kleur en is een van de zes eenden uit een schuurvondst in Oudewater. Daar heeft ze ruim 20 jaar stilgestaan.

Na de vondst hebben we opnieuw kleur in haar leven gebracht. De koets is van het chassis gehaald om haar goed tegen roest te behandelen. De bodem was in goede staat, we hebben alleen een paar hele kleine stukjes in de vloerplaten gelast.

Het remsysteem is volledig nagekeken en waar nodig vernieuwd.

Daarnaast heeft ze nieuwe velgen, banden, dak, bumpers (voor en achter), grille, koplampreflectoren, rubber vloermat en een nieuwe uitlaat  gekregen.

De motor en versnellingsbak hebben een grote beurt gehad.

Ze is ruim een jaar geleden door ons verkocht. Deze eigenaar  wilde de 2CV echt origineel houden, dus is zij niet overgespoten en heeft nog steeds de originele lak….. dat misstaat haar zeker niet!

Omdat de huidige eigenaar in de stad gaat wonen en daar geen plaats meer heeft voor zijn geliefde Eend, heeft hij ons gevraagd om naar een nieuwe eigenaar te zoeken.

Mocht u interesse hebben in deze leuke Eend en haar verder willen perfectioneren, dan kunnen wij dat natuurlijk voor u verzorgen.

De APK wordt verzorgd bij aflevering.

Prijs €8750.-