2CV specialist2cv specialist

Het hebben van een Citroën 2CV is leuk, maar vergt ook veel aandacht. Zo is het belangrijk dat als er iets kapot is, u het zo snel mogelijk laat repareren. Of als de Citroën 2CV gerestaureerd moet worden, dat het op een professionele en vakkundige wijze gedaan wordt. Voor dit alles en nog meer bent u bij Chateau Deux Chevaux aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé 2CV specialist waar u naar op zoek bent!

Over ons als 2CV specialist

Wij snappen dat u er van verzekerd wilt zijn, dat uw 2CV in goede handen terecht komt. Bij Chateau Deux Chevaux kunt u daar wel zeker van zijn. Chateau Deux Chevaux is een autobedrijf en 2CV specialist, gevestigd in Beesd. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en restaureren van 2CV’s,Traction Avant en andere klassiekers. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat u nog lang plezier heeft van uw oldtimer en dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij verzorgen voor u het complete onderhoud, de APK en verzending van onderdelen.

U kunt bij ons ook terecht voor een aantal 2CV’s, natuurlijk grotendeels gerestaureerd en onderhouden door de 2CV specialist. U kunt bij ons ook terecht voor allerlei onderdelen voor uw dierbare klassieker. In onze onderdelenwinkel vindt u altijd wel wat u zoekt. Bij Chateau Deux Chevaux kunt u ook terecht voor restauratie laswerk en plaatwerk aan andere merken klassiekers en oldtimers.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ons?

Voor informatie of vragen kunt u altijd bellen naar +31(0)345-681454. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website of gewoon langs komen bij Chateau Deux Cheavaux. Dinsdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is handig om eerst altijd even te bellen, zodat u optimaal van dienst kunnen zijn.