Citroën 2CVcitroen 2cv

Het hebben van een Citroën 2CV is leuk, maar vergt ook veel aandacht. Zo is het belangrijk dat als er iets kapot is, u het zo snel mogelijk laat repareren. Of als uw 2CV gerestaureerd moet worden, dat het op een professionele en vakkundige wijze gedaan wordt. Voor dit alles en nog meer bent u bij Chateau Deux Chevaux aan het juiste adres!

Citroën 2CV repareren

Heeft u zo’n mooie Citroën 2CV, maar mankeert er iets aan? Het is belangrijk dat u uw lelijke eend zo snel mogelijk laat repareren, om zo veilig de weg op te kunnen. U wilt natuurlijk wel met uw mooie auto pronken. Dat snappen wij en daarom bieden wij een snelle en professionele service op het gebied van Citroën repareren. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Citroën 2CV restaureren

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de restauratie van uw lelijke eend. U wilt natuurlijk wel dat de auto mooi blijft. Wij kunnen uw Citroën 2CV vakkundig en betaalbaar compleet restaureren. Wij beschikken over de juiste materialen, onderdelen en kennis om uw auto er zo goed als nieuw uit te laten zien! Tevens verzorgt Chateau Deux Chevaux het complete onderhoud, de APK en verzending van onderdelen. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op!

Citroën 2CV kopen

Heeft u nog geen Citroën 2CV, maar wilt u er wel heel graag een? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over een aantal grotendeels gerestaureerde lelijke eenden. Kom dus eens een keertje bij ons langs om te zien of er een Citroën voor u bijzit!

Wilt u meer informatie of vragen over de Citroën 2CV?

Voor informatie of vragen kunt u altijd bellen naar +31(0)345-681454. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website of gewoon langs komen bij Chateau Deux Cheavaux. Dinsdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is handig om eerst altijd even te bellen, zodat u altijd optimaal van dienst kunnen zijn. Ik ben namelijk ook vaak op pad  om mooie 2cv’s in te kopen.