Eend restaureren

Eend restaurerenChateau Deux Chevaux is een autobedrijf, gevestigd in het midden van het land, namelijk in Beesd. Chateau Deux Chevaux is gespecialiseerd is het repareren en restaureren van 2CV’s (lelijke eenden), Traction Avant en andere klassiekers. Wilt u graag een lelijke eend kopen, dan is dat ook mogelijk bij Chateau Deux Chevaux! Er staan hier namelijk een aantal grotendeels gerestaureerde lelijke eenden te koop. Tevens vindt u in de onderdelenwinkel bijna alles voor uw dierbare klassieker. Zo kunnen wij u altijd helpen met uw eend restaureren! Na restauratie zijn onze auto’s natuurlijk net als vroeger weer geschikt om er alle jaargetijden van te kunnen genieten.

Uw eend restaureren?

Chateau Deux Chevaux beschikt over een groot aanbod aan onderdelen wat betref een lelijke eend. Mocht u over een lelijke eend beschikken en gaat deze kapot? Wacht dan niet langer en neem contact op met Chateau Deux Chevaux. Wij kunnen namelijk uw eend restaureren. Tevens verzorgt Chateau Deux Chevaux het complete onderhoud, de A.P.K. en verzending van onderdelen. U begrijpt nu wel dat wanneer u graag een lelijke eend wilt kopen, of een eend restaureren, dat u bij ons aan het juiste adres bent!

U kunt natuurlijk ook voor alle reparaties bij ons terecht en alles tegen de scherpste prijzen, voor schade herstel bent u bij ons natuurlijk ook aan het goede adres, ook voor de levering van nieuw gespoten schermen of uw plaatwerk weer als nieuw uitgedeukt en gespoten.

Wilt u graag uw eend restaureren? Neem dan contact op met Chateau Deux Chevaux!

Voor informatie of vragen kunt u altijd bellen naar 0031(0)345-681454. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website of gewoon langs komen bij Chateau Deux Cheavaux. Dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is handig om eerst altijd even te bellen, zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.