Lelijke eend kopen

lelijke-eend-citroen-klassiekersChateau Deux Chevaux is een autobedrijf, gevestigd in het midden van het land, namelijk in Beesd. Chateau Deux Chevaux is gespecialiseerd is het repareren en restaureren van 2CV’s (lelijke eenden), Traction Avant en andere klassiekers. Wilt u graag een lelijke eend kopen, dan is dat ook mogelijk bij Chateau Deux Chevaux! Er staan hier namelijk een aantal grotendeels gerestaureerde lelijke eenden te koop. Tevens vindt u in de onderdelenwinkel bijna alles voor uw dierbare klassieker!

Wie wilt er nou niet zo’n lelijke eend kopen?

Bij een lelijke eend kopen ben je natuurlijk verzekerd van een echte oldtimer!
Een lelijke eend kopen bij Chateau Deux Chevaux biedt daarnaast ook heel veel voordelen op het gebied van restauratie. Doordat wij beschikken over verschillende onderdelen van een lelijke eend, kunnen wij u ook helpen wat betreft restauratie. Zo bent u verzekerd van een goed werkende lelijke eend. Wacht niet langer en besluit een lelijke eend te kopen! Tevens verzorgt Chateau Deux Chevaux het complete onderhoud, de A.P.K. en verzending van onderdelen. U begrijpt nu wel dat wanneer u graag een lelijke eend wilt kopen, of een eend restaureren, dat u bij ons aan het juiste adres bent!

Wilt u graag een lelijke eend kopen? Neem dan contact op met Chateau Deux Chevaux!

Voor informatie of vragen kunt u altijd bellen naar 0031(0)345-681454. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website of gewoon langs komen bij Chateau Deux Cheavaux. Dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is handig om altijd eerst even te bellen, zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.