Restauratie laswerk

restauratie-laswerkChateau Deux Chevaux is een autobedrijf, gevestigd in het midden van het land, namelijk in Beesd. Chateau Deux Chevaux is een autobedrijf, onder andere gespecialiseerd in restauratie laswerk. Door de jarenlange ervaring zorgt Chateau Deux Chevaux ervoor dat u na uw restauratie laswerk weer heel lang plezier heeft van uw auto. Tevens wordt er complete onderhoud, A.P.K en verzending van onderdelen door ons aangeboden.

Restauratie laswerk aan oldtimers

Zoals je op de site kunt zien, specialiseren wij ons in oldtimers. Restauratie laswerk heeft op deze oldtimers dan ook betrekking. Het is nooit prettig als uw auto er niet meer geheel als nieuw uitziet. Vooral met een echte oldtimer kan ik me voorstellen dat u graag wilt dat deze er nog zo goed als nieuw uitziet. Doordat Chateau Deux onder andere restauratie laswerk levert, kunnen wij ervoor zorgen dat uw oldtimer er ook uiteindelijk weer als nieuw uitziet! Mochten er onderdelen aan uw oldtimer kapot gaan, dan kunnen wij u ook vaak hier mee van dienst zijn.

Wilt u graag restauratie laswerk? Neem dan contact op met Chateau Deux Chevaux!

Voor informatie of vragen kunt u altijd bellen naar 0031(0)345-681454. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website of gewoon langs komen bij Chateau Deux Cheavaux. Dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is handig om eerst altijd even te bellen, zodat u niet voor een dicht deur komt te staan.